در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام. لطفا بیمه تکمیلی رو که بخشی از هزینه جراحی اسکولیوز کودک رو پوشش بده رو به من معرفی کنید?
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

با آرزوی سلامتی برای کودک مورد نظر و بهبود و شفای عاجل توسط خداوند منان ،

متاسفانه ستون فقرات از جمله موارد استثناء در بیمه ها محسوب می شود و از طرفی بیماریهای مادر زادی کلا مشمول بیمه های تکمیلی نمی گردند و از طرفی در زمان دچار شدن به هر نوع بیماری یا پیشینه بیماری در بیمه های انفرادی و خانوار تحت پوشش هیچ شرکت بیمه ای نخواهند شد.