در بیمه درمان تکمیلی توسط
باعرض سلام وتقدیم احترام بنده مادری دارم عمل پروتز زانو قرار است انحام دهد به نظر شما چه نوع بیمه تکمیلی هزینه عمل رو پوشش میدهد تا چند درصد هزینه رو پرداخت میکنه درضمن مادر بنده بیمه تامین اجتماعی هست متشکرم به امید روزای بهتر برای تمام بیماران
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

«بيمه عقدي است كه به  موجب آن يك طرف تعهد مي‌كند در ازاء پرداخت وجه يا وجوهي، از طرف ديگر در صورت وقوع يا بروز حادثه خسارت وارده بر او را جبران نموده و يا وجه معينی بپردازد. بنابراین با توجه به قوانین بیمه ای شما در مورد بیماری قبل از پوشش بیمه ای نمیتوانید خسارتی دریافت کنید. در ضمن اگر قبلاً تحت پوشش بودید و بعد دچار این بیماری میشدید هزینه های بیمارستانی قابل پرداخت بود ولی هزینه عمل آن قابل پرداخت نیست. سازمان تامین اجتماعی و برخی بیمه‌های خصوصی پذیرفته اند که بخشی از قیمت پروتز ها را که طبق استانداردهای  بین المللی تهیه می شود و ورودش قانونی است، به قیمت مناسبی تحت پوشش قرار دهند. هزینه یک پروتز معمولی زانو برای یک بیمار بالغ بر پنج میلیون تومان است. که پزشکان نیز بیمارانی که توان پرداخت این هزینه را ندارند به بیمارستان شفایحیائیان ارجاع می دهند.

بیمه بهاییست که برای آرامش می پردازیم