در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در پرداخت فوق العاده مأموریت موضوع ماده 46 قانون کار چه اقلامی مورد محاسبه قرار می گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

حسب ماده 46 قانون کار فوق العاده مأموریت کارگران نباید کمتر از مزد ثابت یا مزد مبنای روزانه کارگر باشد و در این رابطه مزد ثابت یا مبنا در ماده 36 و تبصره های یک و دو آن تعریف شده است با توجه به این تعاریف مزایایی که بر حسب ماهیت شغل یا محیط کار و برای ترمیم مزد در ساعات عادی کار پرداخت می گردند جزیی از مزد ثابت بوده و در ایام مأموریت نیز می باید به کارگر پرداخت شوند.