در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ایا برای مأموریت  های نصف روز یا کمتر مقررات خاصی پیش بینی گردیده است ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

در مقررات قانون کار برای مأموریت نصف روز یا کمتر از یک روز ضوابط خاصی پیش بینی نشده است به این ترتیب کسانی که در اجرای ماده 46 این قانون به مأموریت اعزام می شوند چنانچه مدت مأموریت آنان برای مثال بیشتر از یک روز طول بکشد ولی به دو روز نرسد ایام مأموریت این افراد دو روز کامل محاسبه خواهد شد .