در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 یا مقررات ماده 46 قانون کار ناظر بر مأموریت  های دراز مدت نیز می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

مأموریت های موضوع ماده 46 قانون کار اصولاً برای انجام کار در زمان های عرفاً کوتاه بوده و مأموریت های دراز مدت، فی المثل برای چند سال، از مصادیق ماده مذکور محسوب نمی گردد . علی ایحال در مورد مأموریت های اخیر الاشاره بنظر می رسد طول مدت مأموریت و شرایط آن با توافق طرفین تعیین شده و چنانچه رضایت کارگر به انجام مأموریت و دریافت ما به ازاء آن جلب شده باشد بلحاظ مقررات قانون کار اشکالی موجود نخواهد بود .