در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

کارمند دولت که به واحد های غیر دولتی مشمول قانون کار مأمور می شود به لحاظ مقررات انضباطی تابع چه نوع مقرراتی می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

چنانچه افرادی با رعایت مقررات مربوطه از دستگاه های دولتی به شرکت غیر دولتی مشمول قانون کار مأموریت یافته باشند مادام که وضعیت آنها بصورت مأمور بوده و رابطه استخدامی با شرکت پیدا نکنند کماکان تابع مقررات استخدامی دستگاه متبوع بوده و طبیعتاً از لحاظ مقررات انضباطی نیز از مقررات انضباطی دستگاه متبوع خود تبعیت خواهند نمود .