در سوابق بیمه توسط
سلام ممکن هست که بیمه تامین اجتماعی واسه سالهای گذشته واسه 2الی3سال رو خریداری کنیم یاخیر(درضمن منظورم این نیست که دارم بازنشسته میشم )من16سال سابقه دارم ولی طی این مدت 2الی 3سالش بیمه ردنشده میخواستم بخرم میشه آِیا
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

با سلام

خیر. تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی

البته در صورتی که مدارکی دارید که جایی کار می کردید و کارفرما بیمه نکرده، می تونید از کارفرما شکایت کنید و در صورت موفقیت، اون سابقه به سابقه بیمه تون اضافه میشه