در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام پدرم ۶۳سال سن داردو ۹سال سابقه پرداخت بیمه, و چهارسال هم سابقه کار در جهاد سازندگی قدیم دارد که بیمه اش پرداخت نگردید و پرونده ان در دیوان عدالت در حال پیگیری است,اگر الان مابه تفاوت یک سال بیمه رابه سازمان پرداخت کنم وبا ۱۰سال بازنشسته شود بعدها که رای دیوان به نفع ما صادر شد و جهاد را وادار به پرداخت بیمه کرد, ۱_ ایا ان سابقه جهاد اضافه می شود؟۲_ اگر سابقه جهاد اضافه شد ایاان یک سال مابه تفاوت که پرداخت کردیم محفوظ می ماند یا از کل سابقه کم می شود ؟۳_ اگر از سابقه کم می شود تکلیف پولی که بابت مابه التفاوت پرداخت کردیم چه می شود؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

درصورتیکه پرونده شما در جریان دیوان عدالت اداری میباشد بهترین کار این است که تا صدور رای دیوان تحمل فرمایید.