در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من سال 90 عقد کردم و 2 سال سابقه بیمه را دارم ولی 2 ماه بیمم قطع شده و جایی مشغول به کار نیستم.با توجه به توضیحات شما این هدیه شامل من میشود ولی به اداره بیمه که زنگ زدم گفتن باید حتما مشغول به کار باشی کدومش صحت داره?
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

زمان عقد مهم هست که جایی مشغول به کار بوده اید. به مورد 2 در شرایط دریافت مراجعه کنید.

البته شما که سال 90 عقد کردید، مبلغی هم که داده میشه متوسط دریافتی تون در 2 سال قبل از عقد می باشد که با توجه به کاهش ارزش پول، شاید مبلغ کمی باشه

شرایط دریافت کمک هزینه ( هدیه ) ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. بیمه شده طی ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق بیمه این مدت را پرداخته باشد.
۲. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
۳. ازدواج اول باشد.
۴. ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ثبت شده باشد.

کسب اطلاعات بیشتر در لینک زیر

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟