در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام ایا این موضوع حقیقت دارد که سازمان تامین اجتماعی به  هرکس از سال ۹۰ تا ۹۵ عقد کرده باشه ودوسال سابقه بیمه داشته باشه ۸۱۲ تومن هدیه میده اگه هم هردوطرف بیمه باشن ب هردو نفری۸۱۲ میدن.همراه با سند ازدواج وشناسنامه وکد بیمه برید ساختمان بیمه تامین اجتماعی.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام سازمان بیمه تامین اجتماعی به هر کدام از بیمه شدگان اصلی این سازمان که در زمان عقد شرایط لازم را داشته باشند کمک هزینه ازدواج پرداخت می کند در ضمن این موضوع قانون می باشد و محدودیت زمانی ندارد و مبلغ آن بستگی به فرد متغییر می باشد

اطلاعات بیشتر در:

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟

مبلغ کمک هزینه ازدواج چگونه محاسبه میشه ؟