در سایر توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام خواستم بدونم اگه یک معلم پیمانی دو هفته مرخصی استعلاجی بگیر حقوق بیشتر از سه مرخصی روز را باید از بیمه بگیر با تشکر
2 پاسخ
قبل توسط (27,550 امتیاز)

بهترین پاسخ

مرخصی استعلاجی فرهنگیان در آموزش و پرورش، با توجه به تعداد روز به شرح زیر می باشد:

  1. برای مرخصی استعلاجی یک الی سه روز پس از تشخیص مدیر، در صورت موجه بودن فرم غیبت موجه در سه نسخه صادر می گردد. نسخه اول به امور اداری، نسخه دوم به مستخدم، نسخه سوم به همراه گواهی پزشکی در پرونده مستخدم در مدرسه بایگانی می شود. تذكر: لازم است مدیران مدارس نسخه اول مرخصی استعلاجی را كه در فرم غیبت موجه صادر نموده اند هر سه ماه، یک بار به همراه فرم گزارش مرخصی به امور اداری ارسال نمایند.
  2. برای مرخصی استعلاجی از چهار روز تا 21 روز لازم است خود فرد به درمانگاه فرهنگیان مراجعه و نسبت به تایید گواهی پزشك توسط پزشک معتمد اقدام و سپس همراه با نامه رسمی مدرسه برای صدور حکم مرخصی استعلاجی به امور اداری مراجعه نماید.
  3. برای مرخصی استعلاجی از 22 روز تا 4 ماه لازم است شخص با به همراه داشتن گواهی پزشکی و یک قطعه عكس 4*3 جهت دریافت معرفی نامه به درمانگاه فرهنگیان به امور اداری مراجعه نماید.(لازم است معرفی نامه تایید شده بلافاصله برای صدور حکم مرخصی استعلاجی به امور اداری ارائه شود.)
  4. برای مرخصی استعلاجی صعب العلاج 4 ماه تا یک سال و یا ازکارافتادگی لازم است شخص با به همراه داشتن گواهی پزشکی و یک قطعه عكس 4*3 جهت دریافت معرفی نامه به شورای پزشکی استان به امور اداری مراجعه نماید.(لازم است معرفی نامه تایید شده بلافاصله برای صدور حکم مرخصی به امور اداری ارائه شود.)

در زمینه مرخصی استعلاجی معلمان باردار، چنانچه کارمند زن, در  آموزش و پرورش رسمی باشد و حق بیمه خویش را همچنان به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نماید به استناد ماده 67 قانون تامین اجتماعی ایشان نیز با داشتن شرایط مقرر در مادتین 63 و  67  قانون همانند سایر بیمه شدگان زن, دو سوم دستمزد متوسط نود روز آخر بیمه پردازی را به عنوان غرامت ایام بارداری دریافت خواهد نمود. همچنین می تواند از مرخصی استعلاجی قبل از زایمان فرهنگیان، همانند دیگر بیمه شدگان تامین اجتماعی نیز بهره مند شود.

توسط (330,690 امتیاز)
با سلام می توانید از بیمه تامین اجتماعی درخواست نمایید