در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من حدود 5 سال است که بیمه خویش فرما (اختیاری ) پرداخت میکنم و حدود 9 ساله که جواز کسب مغازه دارم امروز که برای تمدید دفترچه رفتم گفتن  سیستم نشان میده که مغازه داری باید از اختیاری به مشاغل بری میخواستم بدونم اولا من طبق قانون مجبورم که تغییر بیمه بدم .دوم اینکه در کل این امر در دارو  درمان و حقوق بازنشستگی برای من بهتر میشود یا بدتر
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بسته به قرار داد بیمه خویش فرما می تواند مزایا متفاوت باشد برای اطلاعات بیشتر میتونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری