در سایر توسط
سلام خسته نباشی من در مغازه پدرم کار میکنم از سال هفتادوهشت پدرم سال نود فوت کرد وبه بیمه بدلیل پرداخت نکردن لیست بدهی وجریمه شد که من بصورت اقساطی پرداخت میکنم واز سال نود تا الان تمام لیستها را پرداخت کرده ام سابقه من از قبل از نود پراکنده وناشی از بازرسی ثبت شده چگونه سابقه ام را ثبت کنم ایا بعد از پرداخت بدهی سابقه ام پر خواهد شد چیکار کنم که ثبت بشه خواهش میکنم کمکم کنید

من کار کردم تقصیر من چیه من کارگر بودم

ممنون التماس دعا
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
نگران نباشید سعی کنید تمام اقساط را به موقع پرداخت کنید و سابقه ناشی از بازرسی نیز جزو سوابق شما محسوب خواهد شد

پیشنهاد ویژه:

پیشنهاد ویژه

با سلام

میتوانید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی مربوطه درخواست انتقال سوابق را بدهید

پیشنهاد ویژه :

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید