در لیست بیمه توسط
با سلام

براي محاسبه بيمه پرسنل بابت حق مسکن هيچ گونه بيمه محاسبه نکردم و تنها عدد خواروبار را به عنوان مزايا در نظر مي گرفتم آيا بابت اين موضوع جريمه مي شويم ؟وآيا مي توانيم از ماه خرداد براي کليه پرسنل عدد مزايا را از 1.100.000 ريال به 1.300.000 تغيير داد؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

جريمه نمي شويد. در صورتي که تامين اجتماعي از شرکت حسابرسي کند(اين کار را مي کند!) حق بيمه آن منظور و بدهکار مي شويد. بله مي توانيد از ماه خرداد مبلغ درست را درج کنيد.