در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام بابام 5 سال از شناسنامش بزرگتر می تونه اینو با آزمایش و یا استشهادی فامیل ثابت کنه آیا می تونه با 55 سال سن شناسنامه ای و 5 سال هم که از شناسنامش بزرگتر هست بازنشست بشه ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام به موجب قانون «الحاق یک تبصره به عنوان تبصره دو به ماده 3 قانون تأمین اجتماعی مصوب 97/8/8» ، ملاک تشخیص سن برای برخورداری از مزایای قانون مذکور، شناسنامه ای است که در بدو بیمه شدن به سازمان ارائه شده یا می شود و تغییراتی که بعد از تاریخ تصویب قانون یادشده در شناسنامه به عمل می آید، برای سازمان معتبر نخواهدبود.

به همین دلیل پدر شما باید تا سن 60 سالگی شناسنامه ای صبر نمایید یا دیگر شرایط بازنشستگی را دارا باشد

شرایط بازنشستگی