در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من 35ماه سابقه بیمه دارم 6ماه بیکارم میتونم بیمه بیکاری بگیرم .اگرم بیمه بیکاری برای من انجام بشه ماهی چقدر میتونم بیمه بیکاری بگیرم
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
طبق قانون کار ، هر فردی از زمان بیکار شدن 30 روز فرصت داره که با در دست داشتن مدارک و مستندات دال بر اخراج و بیکاریش به اداره کار مراجعه کنه. اداره کار هم عمدتا بین یک هفته تا 15 روز اعلام نظر میکنه. کسایی که بعد از سی روز مراجعه کنند، باید دلایل و مستندات قانع کننده داشته باشند برای عدم مراجعه شون تو این مدت. ولی بهر صورت اگر هم بهتون تعلق بگیره، مدت پرداختش در صورت مجرد بودنتون 9 ماه و اگر متاهل هستید 12 ماهه. مبلغ دریافتی هم بین 60 الی 80% حقوق تامین اجتماعی هست.

موارد مربوطه در ماده قانون های  7 و 8 و 9 قانون تامین اجتماعی بطور کامل درج شده است.