در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من ساکن قشم هستم و باید ۳ سال بیمه بیکاری از تامین اجتماعی بگیرم ۲ سال رو گرفتم و در طی این مدت یک دوره کیف چرم دوزی که از طرف فنی حرفه ایی برگزار شد شرکت کردم با وجود همه مخالفت هایی که در ابتدا کردم که این دوره هیچ ارتباطی به تخصص من نداره ( حسابدار و لیسانس حسابداری) حقوق تیر ۹۷ واریز نشد پس از پیگیری گفتند بلوکه است باید مجدد کلاس بری مخالفت کردم

شرکت در دوره آیا تعریف مشخصی داره  اگه بنا به دریافت مدرک فنی حرفه ایی که من گرفتم چرا حرف زور و بی ربط این ها رو باید قبول کرد

توی این هوای گرم و بدون وسیله

به مامور نفهم بیمه گفتم این کلاس برای مرداد و ماههای بعد است چه ربطی به تیر داره که گذشته اگر حقوق تیر رو واریز نکنید هیچ کلاسی نمی رم

ممنون و سپاس
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

برابر با ماده 8 قانون بیمه بیکاری یکی از موارد قطع مقرری خودداری از شرکت دوره های اموزشی و سوادآموزی میباشد.

البته در مورد شما کمی سخت گیری شده است.