در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام
 من 35ماه سابقه بیمه دارم 6 ماه بیکارم میتونم بیمه بیکاری بگیرم .
اگرم بیمه بیکاری برای من انجام بشه ماهی چقدر میتونم بیمه بیکاری بگیرم
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

سلام

طبق ماده 7 قانون تامین اجتماعی  بيمه شدگان بيکار در صورت احراز شرايط زير مستحق دريافت مقرري بيمه بيکاري هستند:‏
الف- بيمه شده قبل از بيکار شدن حداقل دوازده ماه سابقه پرداخت حق بيمه بيکاري را داشته باشد.‏
ب- بيمه شده بيکار ظرف 30‌ روز از تاريخ بيکاري، مراتب بيکاري خود را به واحد کار و امور اجتماعي محل اعلام و واحد مربوط، بيمه شده بيکار را جهت اشتغال به مراکز کاريابي ذي‌ربط معرفي كند. مراکز مذکور موظفند پس از گذشت 15 روز نظر خود را در مورد امکان اشتغال يا اشتغال نداشتن بيمه شده بيکار به واحدهاي کار اعلام كند.‏

تبصره- مراجعه بعد از سي روز با عذر موجه و ارائه مستندات و راي کارگروه موضوع ماده چهار تا 90 روز پس از تاريخ بيکاري امکان‌پذير خواهد بود.

در خصوص مدت زمان پرداخت مقرری تامین اجتماعی: با احتساب مدت پرداخت حق بیمه تون، اگر مجرد هستید 9 ماه و اگر متاهلید 12 ماه میتونید مستمری در یافت کنید.