در سایر توسط
با سلام، بنده حدود 3 سال که در شرکتی مشغول کار بودم. به دلایلی با شرکت تسویه حساب نموده و مدت 12 روز حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت نشد تا اینکه با شرکت جدید قرارداد بستم و حق بیمه ام پرداخت شد (12 روز قطعی بیمه). با این شرایط چه مشکلی در خصوص استفاده از مزایای تامین اجتماعی (بیمه بیکاری، خدمات درمانی، بازنشستگی و ...) در آینده می تواند ایجاد شود؟ ممنون از پاسخگویی دوستان
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

درباره بیکاری به دسته سوالات تامین اجتماعی رجوع نموده یا کلمه " بیکاری " را در فیلد جستجو سایت درج نمائید تا از این امر مطلع گردد.

درباره خدمات خیر مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.

موفق و پیروز باشید.