در سایر توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام و خسته نباشید. یک شرکت پیمانکاری خدماتی وفضای سبز هستم که قرار داد کارم در تاریخ 4/94 به اتمام رسیده و در همان تاریخ با کلیه پرسنل کارفرما  تصفیه حساب کرده و در تاریخ 7/94 هم مفاصا حساب ان قرارداد را هم از سازمان تامین اجتماعی گرفته جهت باز پرداخت حسن انجام کار وبیمه ولی کارفرما حتی پس از دریافت مفاصا حساب بیمه با گذشت 3 ماه از تحویل مفاصا حساب دستوری برای ازاد سازی سپرده حسن انجام کار وبیمه را نداده ایا از لحاظ قانونی همچین اختیاری دارند یا باید سپرده را همراه جریمه پرداخت کنند
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

شما باید ببینید در پیمان فی مابین شما با شهرداری مدت زمان آزاد سازی حسن انجام شما چقدر بوده است و چه توافقی را امضاء نموده اید ، درصورتی که مغایر با توافق فی مابین است به دفتر حقوقی و قراردادهای شهرداری مورد نظر اعتراض نموده تا مشکل شما برطرف گردد.

موفق و پیروز باشید.