در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام . ببخشید من میخواستم بدونم جراحی فک و صورت رو میشه با بیمه تامین اجتماعی انجام داد؟ و اینکه در کدوم بیمارستان ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام خدمات تامین اجتماعی در برای دندان فقط شامل این موارد می باشد : جرم گیری و بروساژ فک، کشیدن دندان‌ها، کشیدن دندان عقل و ترمیم آن‌ها غیر از عصب کشی، در مراکز ملکی و مراکز خصوصی طرف قرارداد، با پوشش بیمه تامین اجتماعی انجام می‌شود.