در بیمه درمان تکمیلی توسط (120 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید سوالی که من داشتم اینه ایا میشه از دوبیمه تکمیلی همزمان استفاده کردالبته برادرمان منظورمه.مثلامن بیمه اسیا دارم ولی برای هزینه های دندان پزشکی شرکت محل کارم بابیمه اسیاقراردادنبسته خواستم ازیک بیمه دیگه استفاده کنم لطفاراهنمایی کنید.
2 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

شما میتوانید از هر چند بیمه ای که داشته باشید استفاده کنید که در اینصورت بیمه گر اول و دوم و سوم و ... تشکیل میشود