در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
استاد حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی هستم. برای دو روز کار میکنم ماهی 8 روز برای من رد میشود. و میگویند شما باید 30 روز کار کنید. پس جمعه ها چه میشود؟ ایا مقدار ساعات کار اساتید در ماه چند روز باید باشد؟ موقع ورود اطلاعات توی کامپیوتر برای بیمه گفت اینها انواع شغلها هست به جز استاد.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در زمینه طریقه محاسبه مدت زمان حق بیمه در قرارداد حق التدریسی  میتونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

اشخاصی که تحت عنوان حق التدریس و حق المشاوره و حق الجلسات و حق الزحمه ساعتی حقوق پرداخت بشه بیمه چطوریه؟

برای پیدا کردن کد بیمه شغلتون می تونید به مقاله زیر مراجعه نمایید

کد مشاغل جهت نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی