در سوابق بیمه توسط
درود بر شما
قریب به ده سال است مدرس حق التدریس دانشگاه های مختلف در سراسر کشور بودم اما از بیمه برخوردار نبودم و هر ترم نیزفقط مالیات از حق التدریسی کم می کردند. 3 سال هم پرونده هییت علمی در حال گذراندن روال اداری است. چهار سال پیش یکی از دانشگاه ها یک شماره بیمه تامین اجتماعی دادند اما فقط آن دانشگاه همان سالی که با آنها کار کردند سابقه مرا دارد. حال برای بیمه و سوابق کاری ام چه کار باید بکنم؟
ممنون از لطف و توجه شما
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

شما مشمول پرداخت حق بیمه توسط کارفرما به ازاء هر 8 ساعت تدریس 1 روز می شوید . به شعبه های مرتبط با مراکزی که تدریس کرده اید رفته و درخواست احراز سوابق و محاسبه حق بیمه دهید .

با تشکر