در دیه و بیمه خودرو توسط
بنده سال 93 تصادف کردم رای دادگاه سال 95 بریده شده سال 93 دیه 150 میلیون بوده الان شده 250 میلیون دادگاه میگه دیه به روزه اگر از 150 میلیون بیشتر بشه باید خودم پرداخت کنم ممنون
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام
بیمه فقط تا سقف 152 میلیون که در بیمه نامه قید شده پرداخت مینماید.
الباقی را صندوق تامین خسارت بصورت وام بلند مدت پرداخت میگردد.محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه .