در دیه و بیمه خودرو توسط
ماشین من بیمه صبابوده تصادف کردم مقصرشناخته شدم
گردش به چپ داشتم الان شرکت بیمه صباجوابگومن نیست میگویدگردش به چپ از شرایط پرداخت دیه نمیباشد لطفا منوراهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز تاجایی که من اطلاع داشته باشم بیمه صبا هنوز دست به کار نشده

اما در قانون هیچ شرطی برای پرداخت خسارت مشخص نشده

تنها در ماده 14 قانون جدید درصورت حادثه ساز بودن تخلف درصدی از خسارت را بای راننده مقصر بپردازد

ماده ۱۴:  در حوادث رانندگي منجر به جرح يا فوت كه به استناد گزارش كارشناس تصادفات راهنمايي و رانندگي يا پليس راه، علت اصلي وقوع
تصادف يكي از تخلفات رانندگي حادثه ساز باشد، بيمه گر مكلف است خسارت زيان ديده را بدون هيچ شرط و اخذ تضمين پرداخت كند و پس از آن
مي تواند به شرح زير براي بازيافت به مسبب حادثه مراجعه كند:
الف  در اولين حادثه ناشي از تخلف حادثه ساز راننده مسبب در طول مدت بيمه نامه: معادل دو و نيم درصد ) ۵ / ۲% ( از خسارت هاي بدني و مالي
پرداخت شده
ب  در دومين حادثه ناشي از تخلف حادثه ساز راننده مسبب در طول مدت بيمه نامه: معادل پنج درصد) ۵ %( از خسارت هاي بدني و مالي پرداخت
شده
پ  در سومين حادثه ناشي از تخلف حادثه ساز و حوادث بعد از آن در طول مدت بيمه نامه: معادل ده درصد) ۱۰% ( از خسارت هاي بدني و مالي
پرداخت شده