در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.ببخشید امروز ماشینمو بیمی شخص ثالث ایران کردم.به صورت اقساطی.الان پشیمان شده ام و میخوام بیمه ایران را کنسل کنم و به شرکت دیگری مراجعه کنم.بیمه گذار میگوید نمیشود چه کار باید بکنم؟
6 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
بیمه شخص ثالث اجباری بوده و ابطال کردن بیمه در صورت داشتن شرایط امکان پذیر میباشد و در غیر آنصورت امکان ابطال یا جابجایی وجود ندارد
اگر قبل از آن از شرکت بیمه دیگری بیمه ثالث خریده باشی
اگر خودرو اسقاط شده باشد
اگر خودرو سرقت شده و گواهی نیروی انتظامی داشته باشد
توسط (27,330 امتیاز)
سلام و روز بخیر
امکان ابطال بیمه نامه بعد از صدور امکان پذیر نیست. مگر آنکه بیمه شخص ثالث دیگری قبل از آن خریداری شده باشد، خودرو اسقاط شده باشد و یا بیمه نامه اشتباه صادر شده باشد به نحوی که با الحاقیه امکان اصلاح وجود نداشته باشد.
پایدار باشید