در شرکت بیمه توسط
باسلام وخسته نباشید میخواستم بپرسم بیمه کارافرین بااین همه تشکیلات چرایک شماره کارت  ملت جهت پرداخت اقساط بیمه ندارد که هرماه باید بریم بانک دوساعت منتظربمانیم نوبت تااقساط پرداخت کنینم لطفا دراین مورد تجدیدنظربفرمایید باسپاس محمدی
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام دوست عزیز
شما برای پرداخت حق بیمه خود در بیمه کارآفرین خیلی راحت می توانید از طریق لینک زیر که درسایت کارآفرین است اقساط بيمه نامه خود را پرداخت کنید
 http://webprg.karafarin-insurance.ir/BimeSiteMVC/Mali/Epayment

کافیست تنها یک کارت بانکی عضو شتاب و رمز دوم آن را در اختیار داشته باشید و از طریق کد بیمه گذار و کد اعلامیه بدهکار، ضمن بررسی بیمه نامه خود، نسبت به پرداخت آن اقدام نمائيد.

محمد خانی