در سوابق بیمه توسط
سلام . همانطور که مطلع هستین جهت ثبت نام در سایت سوابق بیمه الزاما نیاز به سری شناسنامه هست ولی من از همان زمان استخدام دارای شناسنامه المثنی بودم و هستم . حالا مشکل بنده این هست که شناسنامه های المثنی قدیمی فاقد شماره سری میابشند و الان نمیدونم برای سری باید چی وارد کنم که سایت پیامک عدم مطابقت اطلاعات هویتی رو نده !
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با مراجعه به آخرین شعبه و اصلاح مشخصات انفرادی خود نسبت به نام نویسی در سایت سوابق اقدام نمایید