دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام ، بنده بیمه عمرو سرمایه گذاری پارسیان و کار آفرین دارم و بصورت سالیانه آنرا بصورت اینترنتی پرداخت مینمایم ، اکنون سوال بنده اینست که از ابتدا دفترچه اقساط آنرا به بنده نداده اند در صورتی که پایین قرارداد پارسیان ذکر شده که دفترچه اقساط جزء قرارداد بوده و همراه آن ضروری است ، به نمایندگی مراجعه نمودم ایشان میگویند نیازی نیست ، حال تکلیف بنده چیست باید چگونه اطمینان حاصل کنم در آینده از بنده ایراد نخواهند گرفت؟
2 پاسخ
توسط

بهترین پاسخ
ضمن عرض تبریک برای درایت و هوش اقتصادی شما در داشتن دوفقره بیمه نامه عمر که نشان از سطح بالای آگاهی شما دارد.جای هیچگونه نگرانی نیست.پرداخت الکترونیک و حذف پرداخت های کاغذی در راستای تنوع در نظام های پرداخت صورت گرفته و با دریافت گزارش سالیانه از نشستن مبلغ پرداختی در حساب اندوخته خودتون مطمئن بشید.

مجتبی سامی

بیمه سامان3158
توسط (780 امتیاز)
با سلام: با توجه به یک سری مشکلاتی که دفترچه اقساط دارد دیگه تمامی پرداخت ها الکترونیکی شده و از این حیث جای نگرانی نیست می توند از همان نمایندگی هر چند ماه یک بار رسید پرداخت دریافت کنید که این امکان در بیمه ملت وجود دارد هرچند در شرکت بیمه ملت بیمه گذار در سامانه خودش امکان مشاهد تمامی اقساطی و پرینت اقساط  را دارد. موفق باشید