در بیمه درمان تکمیلی توسط
برای دریافت هزینه های تکمیلی پزشگی ب کجا باید مراجعه کرد؟
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

شما اگر توسط شرکتی بیمه شده اید(پرسنل سازمان یا شرکتی هستید)باید اسناد پزشکی خود را به مسول رفاهی یا نماینده بیمه ای که در روزهای مشخص به سازمانتان مراجعه میکند بدهید

و اگر از طریق کانون بازنشتگان بیمه شده اید باید مرارک خود را به اسناد پزشکی های بیمه گر تحویل دهید

و اگر بطور انفرادی از بیمه نامه های تکمیلی بیمه ملت استفاده نموده اید بنده بعنوان  اسناد پزشکی در خدمتتان هستم