در بیمه درمان تکمیلی توسط
مدارک لازم برای تشکیل پرونده اعلام خسارت و دریافت هزینه های درمانی چیه ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام چنانچه هزینه های  درمانی  در بیمارستان های غیرطرف قرارداد انجام می پذیرد، ارائه اصل صورتحساب به همراه کلیه ضمائم که شامل گواهی تمام پزشکان معالج اعم از جراح ، کمک جراح ، بیهوشی ، مشاوره ، تصویر شرح عمل ، برگ خلاصه پرونده ، ریز دارو ، آزمایش ، رادیولوژی ، تصویر جواب و اسکن، MRI، آندوسکوپی و نظایر آن ، جواب پاتولوژی و ... بر حسب نوع درمان انجام شده ضروری است. چنانچه اعمال جراحی سرپایی که در مطب انجام می شود مربوط به برداشتن تومور ، توده یا کیست از هر نوع باشد، جهت پرداخت هزینه ها ارائه کپی جواب پاتولوژی ضروری است.
خاطر نشان می سازد هزینه اعمال جراحی سرپایی در صورتی قابل پرداخت است که برابر ضوابط وزارت بهداشت و درمان انجام آنها در مطب و بصورت سرپایی مجاز دانسته شده باشد.
در مورد  هزینه شکستگی ها و گچ گیری نیز عکس رادیولوژی باید ارائه گردد.