در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من 4 سال پيش يك بيمه مستمري 12 ساله در بيمه البرز ثبت نام كردم حالا ميخوام ببينم ايا ميتونم 12 سال رو كم كنم مثلا 5 يا شش ساله بكنم
5 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در بیمه های عمر توصیه میکنیم که مدت زمان رو کاهش ندین و اجازه بدین تا زمان بیمه نامه شما به اتمام برسه چون هرچه زمان طولانی تر باشه سود بیشتری هم به شما تعلق میگیره اما اگر شرایط شما بحرانی هست و توانایی ادامه قرارداد بیمه رو ندارین به نمایندگی بیمه خودتون مراجعه و درخواست خودتون رو اعلام کنید.