در بیمه حوادث توسط
میخایم بریم سفر کشور آذربایجان بدون تور بیمه هست خودمون رو در برابر حوادث بیمه کنیم ؟
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
شما می توانید در طول مدت سفر، خانواده تان را در برابر حوادث و بیماری ها بیمه نمایید.

موارد تحت پوشش:
 هزينه هاي پزشکي و بستري شدن در بيمارستان تا سقف 10.000 يورو و فرانشيز 25 يورو.
 هزينه هاي فوري دندانپزشکي تا سقف 300 يورو و فرانشيز 25 يورو.
 هزينه هاي تاخير در حرکت تا سقف 180 يورو.
 هزينه جابجايي يا بازگرداندن بيمه گزار به کشور در طول سفر در اثر بيماري يا حادثه به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 بازگشت اعضاي بلافصل خانواده همراه بيمه گزار به کشور به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 سفر اضطراري يکي از اعضاي بلافصل بيمه گزار به کشور مقصد به دليل بستري بودن، روزانه 85 يورو تا سقف 850 يورو.
 هزينه هاي فقدان گذرنامه، گواهينامه رانندگي و شناسنامه در خارج از کشور تا سقف 200 يورو.
 خدمات ارتباطي رايگان.
 بازگشت اضطراري به کشور به دليل فوت يکي از اعضاي بلافصل خانواده به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 بازگرداندن جسد متوفي به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 جبران خسارت فقدان بار تحويلي به هواپيما تا سقف 200 يورو.
 جبران خسارت تاخير در ورود بار همراه مسافر تا سقف 200 يور

ساکنین تهران می توانند  از طریق شرکت ترنم آسایش و آرامش (نماینده ی بیمه ملت)این بیمه نامه را به صورت غیر حضوری صادر نموده و رایگان درب منزل خود دریافت نمایند.