در سایر توسط
بیمه سفر ایا اجباری است برای مقصد کشور روسیه
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز لطفا به موارد زیر نوجه نمایید.

بیمه نامه مسافرتى خارج از کشور

این بیمه نامه اشخاصى را که قصد مسافرت به خارج از کشور دارند تحت پوشش بیمه قرار مى دهد و اعتبار آن در خارج از کشور بوده و کلیه خدمات موضوع این بیمه نامه با توجه به قرارداد فى مابین مطابق با شرایط عمومى ، توسط شبکه بین المللى شرکت کمک رسانى آکسا تضمین و ارائه مى گردد . همچنین خسارتهاى وارده در محل و به ارز قابل پرداخت مى باشد . استفاده از این پوشش بیمه ای علیرغم مزایای فوق العاده ای که برآن مترتب است ، اجباری نیست و به جهت عدم آشنائی مردم با آن کمتر مورد استفاده قرار می گیرد . لازم به ذکر است برای سفر به کشور هائی نظیر کشورهای عضو اتحادیه اروپا ، کانادا و امریکا داشتن این نوع پوشش بیمه ای اجباری است.

مزایاى بیمه نامه مسافرت به خارج از کشور با احتساب موارد استثنائات و شرایط مندرج در بیمه نامه عبارتند از :

پرداخت هزینه هاى درمانى ، جراحى ، داروخانه و بیمارستان جهت حوادث و بیمارى هایى که در طول مسافرت بروز نماید

پرداخت هزینه هاى فوریتهاى دندانپزشکى

پذیرش و انتقال پزشکى به نزدیکترین بیمارستان و یا بازگرداندن بیمار به ایران تحت نظارت پزشکى

پرداخت هزینه هاى دعاوى حقوقى طبق شرایط بیمه نامه

راهنمایى و کمک رسانى در سرقت یا مفقود شدن مدارک مسافرتى

بازگرداندن کودکان به ایران در صورت فوت یا بسترى شدن بیمه شده

بازگرداندن جسد به ایران در صورت فوت بیمه شده در طول مسافرت

پرداخت هزینه هاى عزیمت همراه به بالین بیمه شده بسترى در بیمارستان

انتقال پیامهاى فورى و اضطرارى بیمه شده

ارسال دارو از کشور مبدا به کشورى که بیمه شده در آن بسترى است .

بازگشت پیش بینى نشده به دلیل مسائل پزشکى یا بیمارى بستگان بیمه شده در صورتیکه نتواند از بلیط اولیه جهت بازگشت استفاده نماید .

استرداد بار مسافر در صورت فقدان یا اشتباه مسیر بار

در صورت مفقود شدن یا به سرقت رفتن مدارک مهم مسافرتى از قبیل گذرنامه ، ویزا و... ارائه اطلاعات لازم در مورد چگونگى اقدامات قانونى براى جایگزینى آنها.

پرداخت هزینه هاى دیدار اضطرارى هر فرد به درخواست بیمه گذار از مبدا ایران شامل یک فقره بلیط دو طرفه و مخارج اقامت طبق شرایط بیمه نامه