در بیمه حوادث توسط
یکی از اقوام ساکن  در کشور عراق بیمه حوادث انفرادی مسافرت از شرکت بیمه کشور عراق داشته ولی متاسفانه در کشور ایران تصادف و مقصر حادثه بوده چگونه میشود دیه رو دریافت کنه و مبنای محاسبه دیه با قوانین کدام کشور محاسبه میشه؟متشکرم
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام.

بدلیل اینکه تصادف در ایران واقع شده و زیان دیده ایرانی است، بر اساس قوانین ایران با ایشان برخورد میگردد. در صورتیکه بیمه نامه شخص ثالث (برگ سبز) داشته باشند از شرکت بیمه مذبور میتوان خسارت دریافت کرد. بیمه نامه ای که عنوان کردید " حوادث انفرادی مسافرتی" بیمه نامه ای است که در صورتیکه برای خود ایشان اتفاقی بیفته پوشش میده. در موردی که عنوان کردید، دوست شما مقصر تصادفی بوده اند که باید دید اتومبیلی که ایشون راننده ش بودند، بیمه داشته یا خیر.

موفق باشید