در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)
کسی که خود را بیمه حوادث یا مسافرت کرده باشد و بعد دچار تصادف شود میتواند از هر دو بیمه که یکی شخص ثالث و دیگری حوادث باشد استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام منظورتان از حوادث وشخص ثالث چیه؟اگر شما بیمه تامین اجتماعی باشید میتوانید بابت زمان استراحت پزشکی درمنزل استراحت کنید وحقوقتان را هم دریافت کنید وحق بیمه مدت استراحتتان از طریق تامین اجتماعی واریز میشود اما بیمه شخص ثالث بابت عوارضی که در سطح جسم بوجود آمده دیه پرداخت میکند