در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام وخسته نباشید بیمه تامین اجتماعی برای  اتباع افغانی به چه صودتی هست؟ واگر بیمه تامین اجتماعی می توانند استفاده کنندچه  کار باید کرد؟وچه مرحله ای راطی کرد؟
4 پاسخ
توسط
بیمه تامین برای اتباع انجام نمیشود مگر اینکه کارت شهروند ایرانی داشته باشید نه کارت سبز
ولی جایگزین بیمه تامین میتواند بیمه نانه های عمر باشد

که برای افغانی های مقیم ایران حتما باید بیمه بین المللی انتخاب کنن
مثل بیمه سامان
توسط
اگر برای بیمه درمان میخواهید،بیمه سلامت با پرداخت حق بیمه،برای اتباع ثبت شده کشور افغانستان،صادر میشود؛
اگر هم برای مستمری بازنشستگی میخواهید،هر یک از شرکت های بیمه ، میتونین مراجعه کنید و با تحقیق یکی رو انتخاب کنید؛
پوشش های بیمه زندگی که همه شرکت ها ارائه میدهند،در تمام کره خاکی تعهد شده و منحصر.به شرکت بیمه سامان نیست،و گفته دوست عزیزمون صرفا تبلیغاتی و بدور از اخلاق حرفه ای هست که بیشتر باعث ضربه به شرکت میشود،نه منفعت،
https://www.bidbarg.com/bimeh/11/بهترین-بیمه-گر-عمر-چه-شرکتی-هست؟
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

طبق توافق صورت گرفته بین بیمه سلامت و وزارت کشور تمامی اتباع محترم افغانی که در ایران دارای کارتمی باشند ،  می توانند از خدمات بیمه سلامت استفاده نمایند ، جهت این امر به پیشخوان های دولت مراجعه بفرمائید.

موفق و پیروز باشید.