در پرداخت حق بیمه توسط
باسلام آیا اگرکارفرما طبق خواسته ی خود کارگر حق بیمه ی وی را واریز نکند،مسئولیتی متوجه کارفرما میشود؟ آیا اصولاچنین توافقی بین کارفرماوکارگر وجاهت قانونی دارد وبعدا موجب بروز مشکل برای کارفرما نخواهد شد؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام طبق قانون کار و قانون تامین اجتماعی کارفرما مکلف است که حق بیمه کارگر خود را به سازمان بیمه تامین اجتماعی واریز نماید

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی