در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام

پسرم تیرماه 95 فارغ التحصیل می شود و دفترچه درمان او تا پایان شهریور95 اعتباردارد حد فاصل مهر95 تا شهریور96 که فرصت دارد کنکورکارشناسی ارشد را امتحان بدهد و برای معرفی به خدمت سرباز هم  فرصت دارد و نمیشود برای او گواهی اشتغال به تحصیل گرفت برای مهرتمدید دفترچه بیمه تامین اجتماعی  چه باید کرد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
گواهی اشتغال مجوز تمدید میباشد گپ و خلا از زمان اتمام تحصیل تا سربازی دلیل تمدید مجدد نمیباشد

میتواان با مراجعه به شعبه و ارایه دفترجه آماده بخدمت واحد را نسبت به تمدید دفترچه متقاعد نمود اما از نظر قانون امکان پذیر نیست