در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با عرض سلام من يه چند سالي بيمه اجباري زير نظر پدر بودم كه در اخرهاي برج ٢ خودم رو بيمه اختياري كردم و تا اخر برج ١٢ امسال هم بيمه رو بصورت اختياري پرداخت نمودم بدون وقفه حالا امروز برام نامه اي از اجرايات  بيمه اومده كه از برج ٣ تا ٦ بيمه اجباري بايد پرداخت كنم با اين تفاصيل كه من در اين مدت بيمه اختياري پرداخت نمودم
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

احتمالا پدر شما ترک کار شما را در لیست رد نکرده اند ، با سوایق خود به شعبه تامین اجتماعی رجوع نموده تا مشکل را برطرف نمائید.

موفق و پیروز باشید.