در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من در مراحل گزینش برای استخدام برای یک شرکت هستم که قرار هست از اول خرداد 94شروع بکار کنم.کار شرکت دفتر نمایندگی خدمات پستی می باشد و در قرار داد ذکر شده است که ماهیانه مبلغ700 هزار تومان ثابت +15 درصد از سود حاصل ماهیانه از کارهای دفتر نمایندگی به من به عنوان حقوق پرداخت شود.(فکر کنم ماهی 900 دستم بیاید)قرار داد ها3 ماه به 3 ماه هست ظاهرا
سوال: با توجه به اینکه من با یک شرکت قرار داد دارم و حقوقم متغییر هست و شرکت مرا بیمه نمی کند لطفا بفرمایید چه بیمه برای من بهتر هست؟(بیمه اختیاری یا بیمه صاحبان مشاغل ازاد)و چیکار باید انجام دهم؟
نکته:من کلا 6 ماه سابقه بیمه از نوع اجباری از سال 88 دارم.
تشکر از سایت خوبتان
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام بیمه اجباری است و کارفرما موظف است کارکنان خود را بیمه نماید در غیر این صورت مسئول خواهد بود. برای بیمه خویش فرما بیمه اختیاری مطلوبتر است زیرا با پرداخت 26 درصد حقوق توافق شده کلیه خدمات ارائه می شود(به غیر از مواردی که در بیمه اجباری وجود دارد و با وجود کارفرما معنا می یابد مث بیمه بیکاری) در بیمه صاحبان حرف و مشاغل امکان انتخاب خدمات با پرداخت رقم کمتر وجود دارد.