در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من الان 43 سالمه وهنوز نتونستم به خاطر کارم بیمه کنم وبه خاطر مبلغ زیاد بیمه مشاغل ازاد هم نمیتونم جواب گو باشم موندم چیکار کنم درهرصورت ممنون از راهنمائیتون
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

برای داشتن پوشش درمانی از طریق سایت بیمه سلامت اقدام کنید که دفترچه درمان داشته باشید. همانند دفترچه تامین اجتماعی می باشد.

و همچنین برای بازنشستگیتون از یکی از شرکت های بیمه ای یک بیمه عمر تهیه کنید. خوبی این کار این است که مبلغ حق بیمه ای می خواید پرداخت کنید دست خودتونه. و به نسبت درامدتون و روش درامدتون می تونید اون رو پرداخت کنید.

برای مثال می تو نید یک بیمه عمر با حق بیمه سالانه ۷۲۰ هزار تومن انتخاب کنید و اون رو در چهار تا قسط ۱۸۰ هزار تومانی هر سه ماه یک بار پرداخت کنید.

اگر راهنمایی بیشتر در رابطه با مقدار بازنشستگی و پوشش های بیمه عمر سوالی داشتید در خدمتتونم.