در بازنشستگی و مستمری توسط
من شغلم ازاد هست خواستم خودم وبیمه کنم که هم حقوق مستمری داشته باشه وهم برای درمان خوب باشد چه باید بکنم وچجوربیمه ای باید داشته باشم
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احتارم

جناب آقای رشیدی، بهترین کار برای کارفرمایان و صاحبان کسب و کاری که بیمه اجباری ندارند، تهیه یک بیمه نامه معقول و کارشناسی شده ی عمر و تشکیل سرمایه است. شما به تهیه یک بیمه عمر که امکان انعطاف پذیبری داشته باشه و تمام ریسک های خطر ساز رو برای شما بیمه کنه، نیاز دارید. بیمه ای که از عزیزانتون در صورت عدم وجود شما حمایت کنه و خودتون رو در برابر از کارافتادگی و بیماری خاص تنها نگذاره.

برای بخش درمان و دفترچه درمانی هم خدمات بیمه سلامت از بیمه خدمات درمانی بصورت رایگان ارایه میشه و از خدمات مناسبی برخوردار هست.

برای مشاوره و تهیه بیمه نامه میتونید با من تماس بگیرید