در بیمه نیروهای مسلح توسط
سلام وقت بخير خسته نباشيد باتشكر از لطف شما ميخاستم بگم كه من از خدمت در نيروهاي مسلح انصراف دادم و قصد دارم در شغل ازاد كسب وكار نمايم و خودم و اعضاي خانواده ام را بيمه كنم به نظر شما با توجه به سابقه ده ساله بيمه نيروهاي مسلح كه دارم براي ادامه بيمه بازنشستگي و درماني و غيره به كجا مراجعه كنم و چكار كنم شنيدم بيمه تامين اجتماعي هزينه سنگيني براي ادامه بيمه نيروهاي مسلح ميگيره و ايا صلاح هست از ابتدا خودم را بيمه كنم ؟؟خواهش ميكنم اگر تفكيك شده برام توضيح بدين ممنون ميشم بازنشستگي جدا محبت كنيد بگين چكار كنم و بيمه درماني هم جدا كجا صلاحتره ممنون از لطف شما
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بهترین بیمه درمانی که هزینه ای هم نداری در حال حاضر بیمه سلامت هست که برای داشتن دفترچه میتوانید آن را تهیه کنید، و در مورد بازنشستگی و پوشش های کامل تر که شما به عنوان سرپرست خانواده هستید بهترین بیمه،بیمه های عمر و سرمایه گذاری است.در این بیمه ها از بچه یکماهه تا فرد 65 ساله میتواند خود را بیمه کند و بازنشستگی خود را به دلخواه تعیین کند بدون محدودیت.