در لیست بیمه توسط
با سلام

در قراردادی لیست در کد کارگاهی بدون ردیف پیمان به بیمه ارسال و پرداخت شده ولی کارفرما یک کد کارگاهی دیگر را معرفی نموده است و به دلیل همین ناهماهنگی شرکت مشمول بدهی و جریمه شده چاره چیست
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام متاسفانه چون لیست در ردیف خودش ثبت نشده کاریش نمیشه کرد

ولی اگر در ماه خودش این اتفاق میوفتاد میشود اصلاحیه صادر کرد ولی در صورتی که ثبت شود متاسفانه فقط میشود به بدهی اعلامی اعتراض کرد و در هیاتهای تشخیص مطالبات با مدارک و مستندات اشتباه را ثابت کرد که اونم سخته توی هیات بخاطر اشتباه شما چیزیو تغییر بدن