در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

من کارفرمای حقیقی هستم  در هنگام تغییر مکان دفتر خود به شعبه خود پایان کر اعلام نکردیم و در شعبه جدید اقدام به ارسال لیست و بیمه پرسنل پرداختیم که دقیقا ادامه بیمه بود و وقفه ای ایجاد نشد و تمامی همان پرسنل بیمه شدند. حالا بعد از گذشت چندین ماه شعبه قبلی قبض جریمه عدم اعلام و ارسال لیست بیمه چند ماه اول که از جابجایی گذشته را داده است. باید چکار کنیم؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

موضوع انتقال کارگاه و تغییر مکان را کتبا به شعبه قبلی اعلام نمایید و فرم اعتراض به بدهی را کامل و به مبلغ اعلامی اعتراض نمایید و با ارائه لایحه دفاعی و لیست حق بیمه ارائه شده به شعبه دیگر در جلسه رسیدگی هیات بدوی درخواست بررسی مجدد نمایید شعبه قبلی موضوع را استعلام و بدهی شما را کسر می نماید. تا بدهی در مرحله اعلامیه است اقدام نمایید تا دچار مشکلات آتی نگردید.