در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
نحوه برخورد با کارگاههایی که برای نزدیکان خود به عنوان کارگرهای صوری بیمه رد میکنند که بعد از یکسال بتوانند از بیمه بیکاری استفاده کنند.آیا این کار براساس ماده 97 کیفری یا قانون دیگری جرم است ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
واریز حق بیمه برای افراد غیر شاغل و غیر حقوق بگیر خلاف قانون میباشد.که در صورت  مشاهده و محرز شدن برای سازمان تامین اجتماعی قطعا برخورد قانونی خواهد شد.وحتی منجر به پاک شدن سوابق بیمه شده خواهد شد.