در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام بیمه عمر و تامین آتیه چیه؟
1 پاسخ
توسط
سلام طرح ممتاز و منحصر به فرد بیمه عمر و تشکیل سرمایه که بر اساس مدل شناخته شده جهانی Flexible Universal Life طراحی گردیده و در سراسر جهان یکی از پر طرفدارترین بیمه های عمر می باشد،با در نظر گرفتن نرخ تورم و سود سرمایه گذاری و ویژگیهای مربوط به خنثی کردن اثر تورم و محاسبه سود صندوق سرمایه گذاری به شکل مرکب،مناسب ترین گزینه برای کسانی است که با نگرش درست نگران آینده خود و خانواده خود هستند.
بطور کلی این بیمه نامه چها ر محور پس انداز ، عمر و حوادث و از کار افتادگی و وام و مزایای خاص را تحت پوشش قرار می دهد .

الف – بیمه گذار می تواند با صرفه جویی اندک در مخارج روزانه ( از 645 تا 10700 تومان ) و پس انداز آن نزد شرکت سهامی بیمه پاسارگاد از سود تضمینی و سود حاصل از تشکیل منافع استفاده نماید .

ب - در صورت فوت طبیعی حتی پس از پرداخت یک قسط استفاده کنندگان کل سرمایه انتخابی را دریافت و در صورت فوت در اثر حادثه دو برابر ( در صورت درخواست چند برابر ) سر مایه انتخابی به بازمانده یا استفاده کننده پرداخت خواهد شد .

ج – در صورت از کار افتادگی دائم بیمه گذار از پرداخت اقساط معاف و در پایان کل سرمایه را دریافت خواهد نمود .

د - پس از شش ماه بیمه گذار می تواند از محل ذخیره ریاضی تا نود درصد ارزش ذخیره رباضی وام دریافت نماید.
توسط (329,890 امتیاز)
سلام شرکت های بیمه دیگر نیز این بیمه را با پوشش های مشابه عرضه می کنند