در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
ایا سرباز فراری میتواند زیر پوشش بیمه سلامت برود و از خدمات بیمه استفاده کند
1 پاسخ
توسط
طبق قانون نظام وظیفه انعقاد قرارداد کار یا بکارگیری کارگرانی که کارت پایان خدمت ندارند و یا فراری محسوب میشوند دارای مسئولیت قانونی برای کارفرما می باشد ولی سوابق ایجاد شده و حق بیمه ای که برای این فرد پرداخت شده باطل نمی شود و پا برجاست. بنابراین در این خصوص قانونی برای منع ایجاد سابقه بیمه وجود ندارد.